2011. június 27., hétfő

Tatay Sándor: Ház a sziklák alatt - Jelenlegi ára: 1 330 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ház a sziklák alattA könyv listaára: 1400 Ft. Leírás:
Tatay Sándor három elbeszélése jelenik meg egy kötetben születése századik évfordulójára. A címadó, kisregény terjedelmű írás egy tragikus szerelmi háromszög drámai erejű rajza. Kós Ferenc a hadifogságból hazatérve tudja meg, hogy felesége meghalt, fiát púpos sógornője neveli. A púpos Tera azonban a hamarosan a házhoz kerülő fiatalasszony és a férj közé áll a szerelmes, féltékeny nő bosszúvágyával. Mivel az egyszobás ház egyharmad része őt illeti, ott alszik a szobában, vele a magához édesgetett kisfiú - egy mozdulat már reccsen is az ágya. A női kacérság aztán belebújik a jövevénybe is, hamar talál szeretőt a közeli erdész személyében. Végül Ferenc végső elkeseredésében lelöki a púpos asszonyt a ház melletti szikláról, ám titkát vesztére megosztja asszonyával, aki azután az erdészen keresztül feladja a rendőrségnek. A másik két írás önéletrajzi jellegű. A leghosszabb film egy 1944-es szigligeti filmforgatás eseményeit örökíti meg. A balatoni stáb és az ottaniak mindennapjaira groteszk árnyékot vet a testközelből megtapasztalt háború. Szintén az ostrom napjait idézi az Aki házasodik című történet, mely a fosztogatásokról, a zavaros időkben felálló új hatóság önkényeskedései közepette a valódi emberi érzésekről szól. A feszes, filmszerűen pörgő, tragikummal átitatott realista próza kedvelőinek figyelmére érdemes az Ágh István utószavával záródó kötet. ISBN: 978-963-9658-34-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 330 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 16:33
. Tatay Sándor: Ház a sziklák alatt - Jelenlegi ára: 1 330 Ft

Fontos